ru | ua |

Стейк на грилі та спаржа

  • Час підготовки

    10 хвилин
  • Час приготування

    12 хвилин
  • Порції

    2-4
Стейк на грилі та спаржа
Рекомендовані товари
Гриль Ninja Foodi AG301EU

8 999 грн. 13 999 грн.

Отримайте ширше різноманіття страв із багатофункціональним грилем Ninja! Ви зможете випікати булочки..
Iнгредієнти

2 сирих стейка філе (400-450г кожен)

2 столові ложки розлинної олії, поділити

Сіль за смаком

Мелений чорний перець, за смаком

1 пучок спаржі, обрізати

 

Інструкції

  1. Натріть кожен стейк з усіх боків по 1 столовій ложці росинної олії, після чого приправте сіллю і перцем за смаком. Спаржу кидаємо в залишок рослинної олії, а потім приправляємо сіллю та перцем за смаком.

  2. Вставте гриль-плитку в пристрій і закрийте кришку. Оберіть режим GRILL, встановіть температуру HI та час на 12 хвилин. Виберіть START/STOP, щоб розпочати попереднє нагрівання.

  3. Коли пристрій подасть звуковий сигнал це буде означати, що він нагрівся. Покладіть стейки на тарілку, обережно притискаючи їхдонизу, щоб досягти максимальної позначки на грилі. Закрийте кришку і готуйте 4 хвилини.

  4. За 4 хвилини переверніть стейки. Закрийте кришку і продовжуйте готувати ще 4 хвилини, або поки внутрішня температура не досягне 50 ° C.

  5. Вийміть стейки з гриля і залиште відпочивати на 10 хвилин; вони продовжуватимуть готуватися до безпечної для їжі температури, відпочиваючи.

  6. Використовуйте термометр для приготування їжі, щоб гарантувати безпечніть температури готової страви.

  7. Тим часом покладіть спаржу на тарілку грилю. Закрийте кришку і готуйте 4 хвилини.

  8. Коли приготування та відпочинок завершені, наріжте стейк і подавайте зі спаржею.

Додаток
Додаток для
Передзвонити мені
Передзвонити мені