Отримайте ширше різноманіття страв із багатофункціональним грилем Ninja! Ви зможете випікати булочки..
Iнгредієнти
2 сирих стейка філе (400-450г кожен)
2 столові ложки розлинної олії, поділити
Сіль за смаком
Мелений чорний перець, за смаком
1 пучок спаржі, обрізати
Інструкції
Натріть кожен стейк з усіх боків по 1 столовій ложці росинної олії, після чого приправте сіллю і перцем за смаком. Спаржу кидаємо в залишок рослинної олії, а потім приправляємо сіллю та перцем за смаком.
Вставте гриль-плитку в пристрій і закрийте кришку. Оберіть режим GRILL, встановіть температуру HI та час на 12 хвилин. Виберіть START/STOP, щоб розпочати попереднє нагрівання.
Коли пристрій подасть звуковий сигнал це буде означати, що він нагрівся. Покладіть стейки на тарілку, обережно притискаючи їхдонизу, щоб досягти максимальної позначки на грилі. Закрийте кришку і готуйте 4 хвилини.
За 4 хвилини переверніть стейки. Закрийте кришку і продовжуйте готувати ще 4 хвилини, або поки внутрішня температура не досягне 50 ° C.
Вийміть стейки з гриля і залиште відпочивати на 10 хвилин; вони продовжуватимуть готуватися до безпечної для їжі температури, відпочиваючи.
Використовуйте термометр для приготування їжі, щоб гарантувати безпечніть температури готової страви.
Тим часом покладіть спаржу на тарілку грилю. Закрийте кришку і готуйте 4 хвилини.
Коли приготування та відпочинок завершені, наріжте стейк і подавайте зі спаржею.