ru | ua |

Шампури з грильованим халумі та червоним перцем

  • Час підготовки

    15 хвилин
  • Час приготування

    6 хвилин
  • Порції

    4
Шампури з грильованим халумі та червоним перцем
Рекомендовані товари
Гриль Ninja Foodi AG301EU

8 999 грн. 13 999 грн.

Отримайте ширше різноманіття страв із багатофункціональним грилем Ninja! Ви зможете випікати булочки..
Iнгредієнти
Інструкції

  1. У мисці для замішування перемішайте часник, червоний винний оцет, оливкову олію, кріп, м'яту, петрушку, сіль і чорний перець за смаком. Відкладіть.

  2. Вставте гриль-плитку в пристрій і закрийте кришку. Виберіть GRILL, встановіть температуру MEDIUM та встановіть час на 6 хвилин. Виберіть START/STOP, щоб розпочати попереднє нагрівання.

  3. Під час попереднього нагрівання пристрою збирайте шампури в наступному порядку, поки вони не будуть повні: халумі, червоний перець, цибуля. Переконайьтесь, що інгредієнти нанизані майже  повністю до кінця шампурів. Рівномірно полийте шашлик заправкою, зробленою на кроці 1.

  4. Після того, як прилад просигналізував, що буде означати що він нагрівся, покладіть шашлики на тарілку гриля. Закрийте кришку.

  5. За 3 хвилини відкрийте кришку і натріть шашлики заправкою. За допомогою гумових щипців переверніть шампури та знову натріть. Щоб продовжити готування, закрийте кришку.

  6. Коли приготування закінчиться, відкрийте кришку і вийміть шампури. Покладіть шашлики на блюдо і полийте залишками заправки.

Додаток
Додаток для
Передзвонити мені
Передзвонити мені