Отримайте ширше різноманіття страв із багатофункціональним грилем Ninja! Ви зможете випікати булочки..
Iнгредієнти
1 зубчик часнику, дрібно нарізати
1 столова ложка червоного винного оцту
3 столові ложки оливкової олії
1/2 чайної ложки сушеного кропу
1/2 чайної ложки сухої м'яти
1/2 чайної ложки сушеної петрушки
Морська сіль за смаком
Мелений чорний перець, за смаком
400г сиру халумі, нарізати шматочками по 4 см
1 1/2 червоного перцю, порізати на чверті, насіння і перегородки видалити, нарізати шматочками по 4 см
1 середня червона цибуля, шкірку і пелюстки нарізати шматочками по 4 см
4 дерев'яні шпажки не довше 20 см (або шампури Ninja)*
Інструкції
У мисці для замішування перемішайте часник, червоний винний оцет, оливкову олію, кріп, м'яту, петрушку, сіль і чорний перець за смаком. Відкладіть.
Вставте гриль-плитку в пристрій і закрийте кришку. Виберіть GRILL, встановіть температуру MEDIUM та встановіть час на 6 хвилин. Виберіть START/STOP, щоб розпочати попереднє нагрівання.
Під час попереднього нагрівання пристрою збирайте шампури в наступному порядку, поки вони не будуть повні: халумі, червоний перець, цибуля. Переконайьтесь, що інгредієнти нанизані майже повністю до кінця шампурів. Рівномірно полийте шашлик заправкою, зробленою на кроці 1.
Після того, як прилад просигналізував, що буде означати що він нагрівся, покладіть шашлики на тарілку гриля. Закрийте кришку.
За 3 хвилини відкрийте кришку і натріть шашлики заправкою. За допомогою гумових щипців переверніть шампури та знову натріть. Щоб продовжити готування, закрийте кришку.
Коли приготування закінчиться, відкрийте кришку і вийміть шампури. Покладіть шашлики на блюдо і полийте залишками заправки.